Kollegakaffe - Lykkes i fællesskab

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
Kafferefleksion

Kollegakaffe - Lykkes i fællesskab

Kafferefleksion er tænkt som en lille passende forstyrrelse i en travl hverdag - mens man drikker en kop kaffe og reflekterer alene eller sammen over videoens indhold og opfordring. Man får en mail med et kort 3 min. video over 14 uger. 

Hver kafferefleksionsvideo har et enkelt tema, og afslutter alle med et refleksionsspørgsmål. Refleksionspørgsmålene kan have forskelligt udtryk: Det kan være en invitation. Det kan være et forundringsspørgsmål. Det kan være en selvrefleksionsspørgsmål. Det kan være opfordringer til handlinger i forhold til kollegaer eller deres leder.

Kafferefleksion kan bruges som understøttelse af brug af pixisættet om at lykkes sammen i arbejdsfællesskabet.  Værktøjet er i socialkonstruktionistisk tone.

Kollegakaffe er til den leder der ønsker at se endnu større vi-følelse, kreativ udfoldelse og samhørighed i medarbejdergruppen. Kollegakaffe er til den arbejdsplads der har travlt, men som samtidig ønsker overkommelige sjove og nytænkende tiltag

DKK 400
Total due DKK 400

Payment information

After clicking 'Pay with Quickpay/Nets (payment window)' you will be redirected to Quickpay/Nets (payment window) to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.